Hakemus ViNOn kärkiehdokkaaksi

Haen ViNOn kärkiehdokkaaksi eduskuntavaaleissa 2015.

Miksi?

Koska vaaleissa tullaan valitsemaan ihka ensimmäinen Vihreä kansanedustaja Savo-Karjalasta ja mikä olisikaan sitä näyttävämpi vihreä vallankumous, kuin ViNOlainen läpipääsijä! Toteutunut vaalipiiriuudistus tarjoaa Savo-Karjalan vaalipiirissä, juuri näissä tulevissa vaaleissa, lähes uniikin tilaisuuden päästä suoraan eduskuntaan jopa ek-vaaliehdokasneitsyenä, koska aiempia eduskunnasta tuttuja kasvoja ei ole ehdolla, eikä siten tiukasti vakiintunutta kannatusta näiden takana. Onnistuneella kampanjalla on siis aivan realistiset mahdollisuudet viedä minut eduskuntaan seuraavaksi kaudeksi. Vaikka kampanjani keskittyy markkinoinnissaan käyttämään cutting-edge innovatiivisia ja toivottavasti viraalisia, sekä lähes ilmaisia, kampanjointimetodeja, niin valitettavasti rahalla saa joskus ostettua kriittistä siemennäkyvyyttä viraalisuudelle, sekä hiottua viestintäkanavat terävimpään terään ja siksi ojennan vaalirahoituslippaani nöyrästi myös ViNOn suuntaan ja haen kärkiehdokkuutta.

Näen ViNOn valtakunnallisena järjestönä, joka ei ole poteroitunut vanhoihin valtarakenteisiin vaan kokeilee rohkeasti uusia keinoja tavoitteidensa saavuttamiseksi tinkimättä tippaakaan timantinkovista, parhaiten argumentoiduista, tavoitteistaan. ViNO merkitsee minulle älyllistä rehellisyyttä itseään kohtaan, lupaa myöntää omat omat virheensä jos on toiminut vääriksi osoittautuneiden luulojen perusteella, lupaa oppia ja lupaa olla kirkkaasti idealistinenkin. ViNO seisoo selkä suorassa sanojensa takana, asiat edellä, henkilöitymistä vastaan.

Kuka?

Olen Kim Tamio, cityvihreytynyt umpimaalainen, joka on kokenut kehityksen muutosnopeuden nahoissaan syntymällä sähköttömään pirttiin. Tästä huolimatta, tai sen takia, vaaliteemoinani ovat ilmasto, IT ja ihmisoikeudet. Ilmastonsuojelu siksi, koska se on syy, miksi olen politiikassa, enkä näe tulevaisuutta ilman, että globaali ilmasto on jotakuinkin ihmisasuttava. Se on edellytys kaikelle muulle tulevaisuudessa. IT:n ja erityisesti ubiikkisen IT-yhteiskunnan erityiskysymykset erityisesti tietoturvan osalta on ratkaistava mieluummin jo ennen kuin alkaa tulla esille isompia väärinkäytöksiä mm. big data:n johdosta. Ihmisoikeuskysymykset koskettavat kovasti henkilökohtaisella tasolla, kun on päässyt kokemaan valtion harjoittamaa pakkovaltaa, joka on yleisten ihmisoikeussopimuksien vastaista.

Nähdään liittarissa!

fb: facebook.com/tamio2015

ig: instagram.com/ktamio

tw: twitter.com/kimtamio

kim.tamio@vino.fi

0 0 0 0 0